Vevstrikket kyse

I Sverige bor den en lita jente som egentlig ikke skulle bli født før i februar - men hun hadde litt hastverk og fikk møte sine foreldre allerede i desember. Alt står heldigvis bra til og jeg gleder meg til å møte henne. Denne kysa er strikket til Astrid og levert i en liten eske i garasjen da hovedpersonen desverre ikke tar imot gjester (infeksjonsfare) helt ennå. Men jeg har fått et bilde av henne - og den passer!

Some babies are so eager to meet their parents that then arrive to early. This little cap is in the mail on it's way to a little girl that was just one for those eager babies. Luckily all is well and I can't wait to meet her. I have seen a picture of her with the cap on and it fits!!.

Jeg har strikket den i alpakka/silke (Drops garn) og tynn alpakka (Picklesgarn). Oppskift kan du finne her The pattern is by Pickles (but there is no English translation..). I knitted this one in alpaca /silk and alpaca yarn. Love the slip stich pattern Astrids-kyse2Astrids-kyse

Kommentar

Full av Ull (not verified)

Kjempesøt! Jeg elsker mønstret, men det virker liiitt for komplisert for meg ;)

Anna GL (Ekte h... (not verified)

Den var kjempelekker! Jeg elsker også det mønsteret. Jeg tror faktisk jeg har det, for jeg har strikket en kjole med samme vevstrikkteknikk. Det er gøy å leke med farger da. Og den knall rosa fargen var også veldig passende. :)